Аутоматска машина за жигосање вруће фолије

Аутоматска машина за жигосање вруће фолије
Ова машина је нова генерација високог степена прецизности спектра иновативних производа, који се углавном користе за вруће штанцовање свих врста алуминијумских алуминијумских елемената у боји, сузбијају се бамбус и изрезују различите слике заштитног знака, рекламних узорака производа, папирних кутија, поклопаца књига и часописа, иера комад ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Ова машина је нова генерација високог степена прецизности спектра иновативних производа, који се углавном користе за вруће штанцовање свих врста алуминијумских алуминијумских елемената у боји, сузбијају се бамбус и изрезују различите слике заштитног знака, рекламних узорака производа, папирних кутија, поклопаца књига и часописа, иера комад итд. све врсте напредних паковања, производи за штампање, материјали укључују све врсте папира, папира, пластичних делова, кожних производа итд., то је штампање, декорација амбалаже и пластична индустрија идеална процесна опрема.

* Аирфраме усваја висококвалитетне материјале који интегришу високу чврстоћу.

* Монолитна електромагнетна осјетљива субрелиабија.

* Радна надморска висина украсити отворени угао оквира под притиском.

* Дизајн електричног система према ИЕЦ стандарду.

* Пресецање притиска лисице, непрекидно смањење притиска, отворено кашњење три функције: (подешавање опсега кашњења)

* Безбедан систем заштите и поуздан.

модел 750
Мак.инсиде цхасе сизе (мм)

750 × 520мм

Мак.стампинг фоил 750 × 520мм
Укупна снага (кв) 8КВ
подесива температура (° Ц) 1-150 ° Ц
Обим заједничког храњења фолије 2
Максимална дужина фолије 520мм
фреквенца скокова 0-99
Електротермичка плоча 3
Снага мотора (кв) 2.2кв-6 електрода
Укупна снага (кв) 10.2кв
Брзина (листови / мин) 25 ± 2 ударца / мин
димензије (Д × Ш × В) (мм) 1450 × 1600 × 1500мм
Бруто тежина (кг) 2100кг

Процес

Вруће печатење је једноставан процес:

  1. Кутија се монтира и загрева,

  2. Фолија је постављена изнад материјала који треба да буде одштампан,

  3. Комбинација врућине, времена задржавања, притиска и временског периода контроле квалитета печата.

Штампање фолије је еколошки прихватљиво због тога што је сув процес. Не користи раствараче или боје и не ствара штетне испарења.

Успјешан посао врућег штампе директно је повезан са квалитетом оригиналног умјетничког дјела. Да би осигурали репродукцију највишег квалитета отиска, оригинални уметнички радови би требало да буду "спремни за фотоапарат". Што је уметничко дело боље на почетку, то је бољи резултат репродукције отиска. Кључ успјешног посла за вруће штампе је троструки; прво се ствара средство за чврсто подупирање дела под декоративним простором. Друго, уређај мора такође одредити део за поновљивост графичке локације. И треће, уређај мора омогућити оператеру да лако учита и истовара делове из уређаја.

Врсте материјала

Конструкција од металне фолије има метални сјај и даје сјајни и шармантан изглед за дизајн фолије са печатом. Такав фолијски папир доступан је у различитим металним нијансама као што су злато, сребро, бронза и бакар, само да би их назвали неколико. Конструкција пигментне фолије: Глосс Пигмент Фоил Папир нема метални изглед али има врло сјајну завршну обраду. Папир за матуру пигментом Дуготрајан завршетак за разлику од сјајног завршетка Папир холографског папира: холограм је тродимензионална слика која може пружити препознатљив изглед одређеним областима дигитално штампане апликације.

Многе друге примене могу се наносити на вруће машине за штанцање без штампе или додавањем штампе на њега:

Референце

Врућа печатна фолија:

Штампање фолије користи топлотну и врућу печатну фолију у процесу специјалног штампања који производи сјајни дизајн на папиру, винилу, текстилу, дрвету, тврдој пластици, кожи и другим материјалима.

Штампање фолије, такође назване врућим штанцовањем, суво штампање, отисак фолије или штампање листова, може се комбиновати са димензионираним осликавањем за прављење слова и слика на визиткарте, поклопце књига, поклон картице, канцеларијске фасцикле и читав низ професионалних или личних ставке.

Уместо коришћења магнетизма, плоча или мастила за штампање речи и облика, штанцање фолије користи умијете или израђене металне маркице. Гријани умирују на површини танак каснији од металног листа. Фолија долази у широком ролну, довољно велика за неколико пролаза, уз подршку Милар. Врућа кртица делује слично импулсу. Након загријавања, притиска фолију на материјал подлоге са довољним притиском да се фолија држи само на предвиђеним местима, остављајући благи отисак.

Коришћењем неколико слојева фолије у различитим бојама или комбиновањем мастила и фолије може се украсити овај једноставан "флат" печат. Штампање и утискивање додаје још димензионалност. Робови фолије могу бити равни, закривљени или изрезани да би се слика попрскала или пливала изнад странице.

Фолијски лист је доступан у свакој замишљеној боји и узорку, као стандардно злато или мраморно зелено. Раре врсте листова долазе у мат, бисерне, холографске, опалесцентне или сјајне завршне обраде. Полу-транспарентни слојеви омогућавају приказивање испод боје. Не само да обезбеђује јединствено живописну слику са дубином, штампање фолије се може применити на много разноврснији избор подлога у поређењу са мастилом.

Поклопац кожног албума за фотографије могао је да се одштампа са монограмом ваше породице или обележеним тканином са омиљеним књижевним цитатом. Импресивна вјенчања могу имати преплетене сребрне лозе, плаве цвијеће и златне прстење. Предузећа користе штампање фолије како би идентификовале фасцикле, картице, знакове и магнете са својим логотипом. Рефлективан и неуобичајен третман је сигурно да ухвати очи потенцијалног купца.


Hot Tags: аутоматска машина за печење вруће фолије, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљена у Кини
Istraga