Аутоматска машина за штампање ситних сита

Аутоматска машина за штампање ситних сита
Назив производа: серија СПЕ серије Аутоматски екран штампач Кратак увод: серија СПЕ је мултифункционални аутоматски штампачи на екрану. Са интеллектуалним микропроцесором, екраном осјетљивим на додир и серво погоном који је опремљен системом, он доноси високу стабилност штампе и толеранцију регистрације боја ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Модел

СПЕ-104/8

СПЕ-156/10

СПЕ-158/12

Штампање боје / станице

4-6 / 8

4-8 / 10

6-10 / 12

Маз. Подручје слике

500 × 700 / мм

500 × 700 / мм

500 × 700 / мм

Величина палете

600 × 800 / мм

600 × 800 / мм

600 × 800 / мм

Величина оквира

680 × 980 / мм

680 × 980 / мм

680 × 980 / мм

Аир

≥0.8Мпа

≥1.0Мпа

≥1.0Мпа

Мак.Оутпут

700пцс / х

700пцс / х

700пцс / х

Снага

2.0Кв

2.0Кв

2.9Кв

Снага сушача

13.5Кв

13.5Кв

13.5Кв

Величина

φ4000 × 1650 / мм

φ4800 × 1850 / мм

φ5000 × 1850 / мм

Тежина

1500Кг

2000 кг

2200 Кг

Назив производа: Аутоматски екран штампач серије СПЕ

Кратак увод: СПЕ серија је мултифункционални аутоматски штампачи на екрану. Са интелективним микропроцесором, екраном осјетљивим на додир и серво погоном опремљеним системом, она доноси високу стабилност штампе и толеранцију регистрације боја до ± 0.05мм. Сви делови тела машине прецизно се тестирају пре уградње, обезбеђујући минимално одржавање и једноставно руковање. Аутоматски штампач на екрану СПЕ серије мора бити ваш идеалан штампач у индустрији штампе.

Карактеристике:

1, уграђен серво мотор и високотехнолошки систем

2, Турнтабле се ротира слободно за добро позиционирање пријатне регистрације.

3, брзине штампе и поплаве подешене електрично

4, притисак штампања, потези за штампање и угао подешавања су подесиви.

5, Покретни сушач може се ставити унутар свих станица за штампање по потреби

 

Штампање на платну је техника штампе која користи ткану мрежу за подржавање матрице за блокирање мастила. Прикачена шаблона чини отворена подручја мреже која преносе мастило или друге материјале за штампање које се могу притиснути преко мреже као оштре слике на подлогу. Нож за пуњење или брисач се помера преко матрице екрана, приморавајући или пумпајући боје у отворе мрежица за пренос помоћу капиларног дејства током удара гумијака.

Штампарија штампе је такође метода штампе за израду штампе у којој је дизајн намијењен екрану од полиестера или другог

фину мрежу, са празним површинама превученим непропусном супстанцом, а маст је у мрежасте отворе мреже постављена помоћу ножа за пуњење или гумијака и на површину за штампање током ходања отирача. Познат је и као силикон, сериграфија и сериграфска штампа. Такође можете имати више од једног штампања у боји, на пример, могли бисте имати пругасто штампање.

Штампарска техника

Екран је направљен од комада мрежица која се протеже преко рама. Шаблон се формира блокирањем делова екрана у негативној слици дизајна за штампање; то јест, отворени простори су где ће се боје појавити на подлози.

Пре него што се штампа, оквир и екран морају бити подвргнути процесу пред-штампања, у којем се емулзија "пресвлачи" преко мреже и "јединица за излагање" гори од непотребне емулзије која оставља иза чисте површине у мрежи са идентичном формом као жељену слику. Површина (која се обично назива палета) на коју ће се штампати супстрат је обложена широком палетном траком. Ово служи за заштиту "палете" од било каквог нежељеног мастила који пролази кроз подлогу и потенцијално може да оплати "палету" или пренесе нежељено мастило на следећи супстрат. Затим, екран и оквир су обложени траком. Врста траке која се користи у ову сврху често зависи од мастила који се штампа на подлогу. Ове агресивне траке се генерално користе за УВ и воду боје због високих вискозности тинта. Последњи процес у "пре-пресс" -у блокира све нежељене "пин-рупе" у емулзији. Уколико су ове рупе у емулзији, мастило ће се наставити и оставити нежељене ознаке. Да би се блокирале ове рупе, материјали као што су траке, специјална емулзија и "блокадне оловке" могу се ефикасно користити.

Екран је постављен на супстрат. Мастило се налази на врху екрана, а плочица се користи за гурање мастила кроз рупе у мрежи. Оператор почиње са траком за пуњење на задњој страни екрана и иза резервоара мастила. Оператор подиже екран како би спречио контакт са супстратом, а затим употребом благе количине силе надоле повлачи траку за пуњење на предњи део екрана. Ово ефикасно испуњава отворе мрежица мастилом и помера резервоар за мастило на предњи део екрана. Оператор затим користи ручицу за гашење (гумени нож) да помери мрежу према подлози и гура гушицу на задњи део екрана. Мастило које се налази у отвору мрежице се пумпа или притисне капиларним деловањем на подлогу у контролисаној и прописаној количини, тј. Депозит влажног мастила је пропорционалан дебљини мреже и или шаблона. Како гуштер помера према задњем делу екрана, напетост мрежице извлачи мрежу од подлоге (названа снап-офф) и оставља мастило на површини подлоге.

Постоје три уобичајене врсте преса за штампање. "Равног кревета", "цилиндра" и најчешће коришћеног типа, "ротирајући".

Текстилни предмети одштампани вишебојним дизајном често користе влажну технику мокра или су осушене боје док су у штампи, док се графичким предметима може осушити између боја које се затим штампају са другим екраном и често у другој боји након што је производ поновно постављен на штампе.

Већина екрана је спремна за рецоатирање у овој фази, али понекад ће екрани морати да се подвргну даљем кораку у процесу повраћаја под називом дехазинг. Овај додатни корак уклања измаглицу или "слике духова" остављене на екрану након уклањања емулзије. Гхост слике имају тенденцију да бледе на отворене просторе претходних матрица, стога име. Они су резултат остатка мастила заробљених у мрежу, често у зглобовима мрежице (тачке где се прелазе нити).

Док јавност размишља о одјевним предметима у вези с сјецкањем сита, техника се користи на десетине хиљада

предмете, укључујући децалке, сатове и сатове, балоне и многе друге производе. Ова техника је чак прилагођена за напредније примене, као што су постављање проводника и отпорника у вишеслојним круговима помоћу танких керамичких слојева као подлоге.

Технике шмирглања

Метода стенцилизације која се у последњих неколико година повећала у популарности је техника емулзије фото-емулзија:

1. Оригинална слика створена је на транспарентном прекривачу, а слика се може нацртати или обојити директно на прекривачу, фотокопирати или одштампати помоћу рачунарског штампача, али тако што се подручја која се штампају нису транспарентна. Може се користити и црно-бели позиви (пројицира се на екран). Међутим, за разлику од традиционалних платих, ови екрани су обично изложени коришћењем филмских позитива.

Затим се мора одабрати екран. Постоји неколико различитих броја мрежних очију које се могу користити у зависности од детаља дизајна који се штампа. Када се одабере екран, екран мора бити премазан емулзијом и оставити да се осуши у тамној соби. Након што се осуши, могуће је спалити / изложити штампач.

3. Прекривање се поставља преко екрана, а затим изложено изворима светлости које садрже ултраљубичасто светло у спектру од 350-420 нанометара.

4. Екран се темељито опере. Области емулзије које нису биле изложене светлости растварају и исперите,

остављајући негативну матрицу слике на мрежи.

Још једна предност снимања екрана је у томе што велике количине могу бити брзо произведене новим аутоматским пресама, до 1800 мајица за 1 сат. Садашњи подаци о брзом учитавању су 1805 мајица одштампана за један сат, документована 18. фебруара 2005. године. Маддие Сикорски из Фабрике чарапа Нев Буффало у Цларенцеу у Њујорку (САД) је поставила овај рекорд на Имаге Веар Екпо у Орланду, Флорида, САД, коришћењем М & Р Формуле Пресс и М & Р Пасспорт аутоматског текстилног истоваривача. Светски рекорд брзине представља брзину која је више од четири пута већа од типичне просечне брзине за ручно учитавање кошуље за аутоматско штампање сита.

Свестраност

Сцреенпринтинг је више свестран од традиционалних техника штампе. Површина не мора бити одштампана испод

притисак, за разлику од једкања или литографије, и не мора бити равно. Различите боје могу се користити за рад са

разноврсни материјали попут текстила, керамике, дрвета, папира, стакла, метала и пластике. Као резултат, екран исписа је

користи се у многим различитим индустријама, укључујући:

Балони

Одјећа

Децалс

Медицински апарати

Штампана електроника, укључујући штампање плочасте плоче

Ознаке производа

Знаци и прикази

Сновбоард графика

Текстилна тканина

Дебела филмска технологија

Штампарија за штампе

За штампање више копија дизајна екрана на одјећу на ефикасан начин, аматерски и професионални штампачи обично користе штампу за ситотиск. Многе компаније нуде једноставне до софистициране штампарске штампе. Већина ових преса је ручна. Неколико индустријских аутоматских штампача захтевају минималан ручни рад и значајно повећавају производњу.

Анализа трендова штампе и перспективе

тржиште сито штампа

Кина из 20. века, 80 година, брзина материјала за сито штампу, опрема, технолошка истраживања и

тако да екранско штампање са флексо штампом, офсет штампом, гравуре има предност у конкуренцији. Стопа од 7% годишње повећање. Тренутно постоји више од 70% широког формата штампања у боји са штампом у боји у боји, скоро 30% коришћењем претиска у четири боје, а пропорција четверогодишњег претиска још увек расте. Истраживање индустрије показало је да 70% годишње производне вриједности предузећа 100 милиона. Међутим, садашња укупна излазна вредност кинеске производње штампарске производње за штампу од мање од 2%, која има велики потенцијал да се искористи и шири развојне перспективе.

Анкета, употреба националног ситног мастила је 2 милиона година, од чега око 54% увезених производа; месх година са око 10 милиона метара, од којих око 62% увезеног свиленог екрана, потрошња пластике која је осетљива на светло износи око 4300 година тона, од чега око 57% увезених производа. С обзиром на то да су фабрике ситнијих штампе већег обима у већем делу увозних производа.

Следеће штампање на екрану ће остати високи раст и постепено ће повећати техничку, индустријску скалу

даље проширен. Власти су предвидео да ће будућност светске производње сито штампа у штампе штампања БДП-а порасти на 10%. Нема сумње да Кина Сцреен Принтинг Индустри негује развој већег простора и потенцијалног тржишта. Очекује се да ће до 2005. године Кина постати највеће свјетско тржиште ситема. Кина штампа у будућности ће бити дубина и ширина. "Дубоко" је на вишем нивоу развоја, међународна индустрија сито штампа се већ дуго користи у дизајнирању рачунара, производњи плоча, резбарењу и другим напредним електронским технологијама, а наша земља за ове нове технологије и даље су у фази истраживања; "добро" је развој нових производа за сито штампу, као што је рекламирање на отвореном и друга штампа великих сита.

апликације за сито штампу

Истраживање показује да је Кина Сцреен Принтинг Индустрија и број врста производа сортираних од стране произвођача на следећи начин: знакови и панели, текстил и одећа, пластични лимови, рекламни материјали, штампани кругови, кутије за свјетло и тако даље. изузетне брзине, као што су грађевински материјали, системска картица, ЦД-РОМ, сигурносно штампање и тако даље.

1. Штампање огласа

Сито штампа у комерцијалном оглашавању ће постојати више тржишта, неке велике компаније, посебно електричне компаније, дуванске компаније промовишу свој имиџ како би придали велики значај улози оглашавања. Време оглашавања и до одређене мере одређују квалитет удела компаније на тржишту. Због тога све врсте електричних рекламирања, паковања и рекламирања, рекламирања на отвореном, комерцијалних огласа за сито штампу обезбеђује широк простор. На комерцијалном такмичењу, јер широко спољно оглашавање широко видно поље, ефективно и озбиљно схвата. Дакле, с обзиром на то да наша штампа на великој боји на отвореном, заједно са развојем комерцијалног оглашавања, све већи волумен показује велике, јефтине, шарене, штеди дуг период и брзе предаје, све више градова планирају одељења, оглашавање одобрава регулатор агенције, привлачећи много оглашивача.

2. Паковање и штампање

Индустрија амбалаже је главна индустрија ситоштампа, циљ, технологија сито штампа наставља да развија апликације, боље ће служити амбалажној и декоративној индустрији за индустрију амбалаже и декорације, доприносећи просперитетнијој, али и индустрији свилених сита.


Hot Tags: аутоматска машина за штампање ситних сита, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљена у Кини
Istraga