Машина за штампање дигиталних етикета

Машина за штампање дигиталних етикета
Главне карактеристике: Брзо штампање робне марке високе брзине типа СГС на тканини, памучном појасу, траци, еластичним тракама, ролном папиру за стабилно брзо штампање. Велико подручје за штампање мастило равномјерно фино штампање јасан и потпун, прецизан претисак и сјајно мастило. Б-тип ротирајући у једном метру по ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Главне карактеристике:

Широкопојасни ротациони заштитни знак СГС-а на притисак на тканину, памучни ремен, трака, еластичне траке, ролни папир за стабилно брзо штампање. Велико подручје за штампање мастило равномјерно фино штампање јасан и потпун, прецизан претисак и сјајно мастило. Б-тип ротирајући у једном метру у секунди високе брзине позитивног и негативног синхроног штампања, остаје прецизан и савршен ефекат, квалитет штампе од сирове напетости. Одјећа и обућа, играчке, рукавице, индустрија пртљага, са етикетама и изборним уређајем за штампу.

Машина за штампање траке од свиле траке може се применити за штампање траке за траке, памучне траке, траке, еластичне траке и ролне папира.

Машина за штампање траке од свиле

Карактеристике Хуалонг Ротари Риббонпринтинг Мацхине

1. Висока брзина пуне ротације: 3600м за сваки сат

2. Одличан ефекат штампања: Са штампањем кружног кондензатора, машина може производити изврсне и лијепе ефекте штампе.

3. Једноставне операције, лако разумевање и практичан рад

4. Широк опсег примене: Машина се наноси за траку, траку, еластичну траку, најлонску траку и ролни папир.

5. Симултано штампање са обе стране: машина типа Б може истовремено да штампа са обе стране.

Предности предности:

1. Прикључни ваљак за дистрибуцију мастила може се покренути са великом брзином уз просечну дистрибуцију.

2. Са аутоматским системом за подмазивање и преношење мазива, машина има дужи перформансе.

3. Главни електрични мотор користи предност алтернативних фреквенција, нуди стабилну валуту и штеди енергију.

4. Електрично око контролише храну. Машина ће се аутоматски зауставити ако се материјал искористи.

5. Дуљина штампања се аутоматски пребацује уносом вредности.

 

Штампање на платну је техника штампе која користи ткану мрежу за подржавање матрице за блокирање мастила. Прикачена шаблона чини отворена подручја мреже која преносе мастило или друге материјале за штампање које се могу притиснути преко мреже као оштре слике на подлогу. Нож за пуњење или брисач се помера преко матрице екрана, приморавајући или пумпајући боје у отворе мрежица за пренос помоћу капиларног дејства током удара гумијака.

Штампарија штампе је такође метода штампе за израду штампе у којој је дизајн намијењен екрану од полиестера или другог

фину мрежу, са празним површинама превученим непропусном супстанцом, а маст је у мрежасте отворе мреже постављена помоћу ножа за пуњење или гумијака и на површину за штампање током ходања отирача. Познат је и као силикон, сериграфија и сериграфска штампа. Такође можете имати више од једног штампања у боји, на пример, могли бисте имати пругасто штампање.

Штампарска техника

Екран је направљен од комада мрежица која се протеже преко рама. Шаблон се формира блокирањем делова екрана у негативној слици дизајна за штампање; то јест, отворени простори су где ће се боје појавити на подлози.

Пре него што се штампа, оквир и екран морају бити подвргнути процесу пред-штампања, у којем се емулзија "пресвлачи" преко мреже и "јединица за излагање" гори од непотребне емулзије која оставља иза чисте површине у мрежи са идентичном формом као жељену слику. Површина (која се обично назива палета) на коју ће се штампати супстрат је обложена широком палетном траком. Ово служи за заштиту "палете" од било каквог нежељеног мастила који пролази кроз подлогу и потенцијално може да оплати "палету" или пренесе нежељено мастило на следећи супстрат. Затим, екран и оквир су обложени траком. Врста траке која се користи у ову сврху често зависи од мастила који се штампа на подлогу. Ове агресивне траке се генерално користе за УВ и воду боје због високих вискозности тинта. Последњи процес у "пре-пресс" -у блокира све нежељене "пин-рупе" у емулзији. Уколико су ове рупе у емулзији, мастило ће се наставити и оставити нежељене ознаке. Да би се блокирале ове рупе, материјали као што су траке, специјална емулзија и "блокадне оловке" могу се ефикасно користити.

Екран је постављен на супстрат. Мастило се налази на врху екрана, а плочица се користи за гурање мастила кроз рупе у мрежи. Оператор почиње са траком за пуњење на задњој страни екрана и иза резервоара мастила. Оператор подиже екран како би спречио контакт са супстратом, а затим употребом благе количине силе надоле повлачи траку за пуњење на предњи део екрана. Ово ефикасно испуњава отворе мрежица мастилом и помера резервоар за мастило на предњи део екрана. Оператор затим користи ручицу за гашење (гумени нож) да помери мрежу према подлози и гура гушицу на задњи део екрана. Мастило које се налази у отвору мрежице се пумпа или притисне капиларним деловањем на подлогу у контролисаној и прописаној количини, тј. Депозит влажног мастила је пропорционалан дебљини мреже и или шаблона. Како гуштер помера према задњем делу екрана, напетост мрежице извлачи мрежу од подлоге (названа снап-офф) и оставља мастило на површини подлоге.

Постоје три уобичајене врсте преса за штампање. "Равног кревета", "цилиндра" и најчешће коришћеног типа, "ротирајући".

Текстилни предмети одштампани вишебојним дизајном често користе влажну технику мокра или су осушене боје док су у штампи, док се графичким предметима може осушити између боја које се затим штампају са другим екраном и често у другој боји након што је производ поновно постављен на штампе.

Већина екрана је спремна за рецоатирање у овој фази, али понекад ће екрани морати да се подвргну даљем кораку у процесу повраћаја под називом дехазинг. Овај додатни корак уклања измаглицу или "слике духова" остављене на екрану након уклањања емулзије. Гхост слике имају тенденцију да бледе на отворене просторе претходних матрица, стога име. Они су резултат остатка мастила заробљених у мрежу, често у зглобовима мрежице (тачке где се прелазе нити).

Док јавност размишља о одјевним предметима у вези с сјецкањем сита, техника се користи на десетине хиљада

предмете, укључујући децалке, сатове и сатове, балоне и многе друге производе. Ова техника је чак прилагођена за напредније примене, као што су постављање проводника и отпорника у вишеслојним круговима помоћу танких керамичких слојева као подлоге.

Технике шмирглања

Метода стенцилизације која се у последњих неколико година повећала у популарности је техника емулзије фото-емулзија:

1. Оригинална слика створена је на транспарентном прекривачу, а слика се може нацртати или обојити директно на прекривачу, фотокопирати или одштампати помоћу рачунарског штампача, али тако што се подручја која се штампају нису транспарентна. Може се користити и црно-бели позиви (пројицира се на екран). Међутим, за разлику од традиционалних платих, ови екрани су обично изложени коришћењем филмских позитива.

Затим се мора одабрати екран. Постоји неколико различитих броја мрежних очију које се могу користити у зависности од детаља дизајна који се штампа. Када се одабере екран, екран мора бити премазан емулзијом и оставити да се осуши у тамној соби. Након што се осуши, могуће је спалити / изложити штампач.

3. Прекривање се поставља преко екрана, а затим изложено изворима светлости које садрже ултраљубичасто светло у спектру од 350-420 нанометара.

4. Екран се темељито опере. Области емулзије које нису биле изложене светлости растварају и исперите,

остављајући негативну матрицу слике на мрежи.

Још једна предност снимања екрана је у томе што велике количине могу бити брзо произведене новим аутоматским пресама, до 1800 мајица за 1 сат. Садашњи подаци о брзом учитавању су 1805 мајица одштампана за један сат, документована 18. фебруара 2005. године. Маддие Сикорски из Фабрике чарапа Нев Буффало у Цларенцеу у Њујорку (САД) је поставила овај рекорд на Имаге Веар Екпо у Орланду, Флорида, САД, коришћењем М & Р Формуле Пресс и М & Р Пасспорт аутоматског текстилног истоваривача. Светски рекорд брзине представља брзину која је више од четири пута већа од типичне просечне брзине за ручно учитавање кошуље за аутоматско штампање сита.

Свестраност

Сцреенпринтинг је више свестран од традиционалних техника штампе. Површина не мора бити одштампана испод

притисак, за разлику од једкања или литографије, и не мора бити равно. Различите боје могу се користити за рад са различитим материјалима, попут текстила, керамике, дрвета, папира, стакла, метала и пластике. Као резултат, екран исписа је

користи се у многим различитим индустријама, укључујући:

Балони

Одјећа

Децалс

Медицински апарати

Штампана електроника, укључујући штампање плочасте плоче

Ознаке производа

Знаци и прикази

Сновбоард графика

Текстилна тканина

Дебела филмска технологија

Штампарија за штампе

За штампање више копија дизајна екрана на одјећу на ефикасан начин, аматерски и професионални штампачи обично користе штампу за ситотиск. Многе компаније нуде једноставне до софистициране штампарске штампе. Већина ових преса је ручна. Неколико индустријских аутоматских штампача захтевају минималан ручни рад и значајно повећавају производњу.

Анализа трендова штампе и перспективе

тржиште сито штампа

Кина из 20. века, 80 година, брзина материјала за сито штампу, опрему, истраживање и развој технологије, тако да је екранско штампање са флексо штампом, офсет штампом, гравуре одиграле предност у конкуренцији. Стопа од 7% годишње повећање. Тренутно постоји више од 70% широког формата штампања у боји са штампом у боји у боји, скоро 30% коришћењем претиска у четири боје, а пропорција четверогодишњег претиска још увек расте. Истраживање индустрије показало је да 70% годишње производне вриједности предузећа 100 милиона. Међутим, садашња укупна излазна вредност кинематографске производње у штампарској штампи мање од 2%, која има велики потенцијал да се искористи и шире могућности за развој. Анкетирање, коришћење националног сито штампарског мастила је 2 године годишње, од чега око 54% увезене производе; месх година са око 10 милиона метара, од којих око 62% увезеног свиленог екрана, потрошња пластике која је осетљива на светло износи око 4300 година тона, од чега око 57% увезених производа. С обзиром на то да су фабрике ситнијих штампе већег обима у већем делу увозних производа.

Следеће штампање на екрану ће остати високи раст и постепено ће повећати техничку, индустријску скалу ће се даље проширити. Власти су предвидео да ће будућност светске производње сито штампа у штампе штампања БДП-а порасти на 10%. Нема сумње да Кина Сцреен Принтинг Индустри негује развој већег простора и потенцијалног тржишта. Очекује се да ће до 2005. године Кина постати највеће свјетско тржиште ситема. Кина штампа у будућности ће бити дубина и ширина. "Дубоко" је на вишем нивоу развоја, међународна индустрија сито штампа се већ дуго користи у дизајнирању рачунара, производњи плоча, резбарењу и другим напредним електронским технологијама, а наша земља за ове нове технологије и даље су у фази истраживања; "добро" је развој нових производа за сито штампу, као што је рекламирање на отвореном и друга штампа великих сита.

апликације за сито штампу

Истраживање показује да је Кина Сцреен Принтинг Индустрија и број врста производа сортираних од стране произвођача на следећи начин: знакови и панели, текстил и одећа, пластични лимови, рекламни материјали, штампани кругови, кутије за свјетло и тако даље. изузетне брзине, као што су грађевински материјали, системска картица, ЦД-РОМ, сигурносно штампање и тако даље.

1. Штампање огласа

Сито штампа у комерцијалном оглашавању ће постојати више тржишта, неке велике компаније, посебно електричне компаније, дуванске компаније промовишу свој имиџ како би придали велики значај улози оглашавања. Време оглашавања и до одређене мере одређују квалитет удела компаније на тржишту. Због тога све врсте електричних рекламирања, паковања и рекламирања, рекламирања на отвореном, комерцијалних огласа за сито штампу обезбеђује широк простор. На комерцијалном такмичењу, јер широко спољно оглашавање широко видно поље, ефективно и озбиљно схвата. Дакле, с обзиром на то да наша штампа на великој боји на отвореном, заједно са развојем комерцијалног оглашавања, све већи волумен показује велике, јефтине, шарене, штеди дуг период и брзе предаје, све више градова планирају одељења, оглашавање одобрава регулатор агенције, привлачећи много оглашивача.

2. Паковање и штампање

Индустрија амбалаже је главна индустрија ситоштампа, циљ, технологија сито штампа наставља да развија апликације, боље ће служити амбалажној и декоративној индустрији за индустрију амбалаже и декорације, доприносећи просперитетнијој, али и индустрији свилених сита.


Hot Tags: машина за штампање дигиталних етикета, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљена у Кини
Istraga