Фоур Цолор Кент Пад штампач

Фоур Цолор Кент Пад штампач
Карактеристике машине: 1. Са мироцомпутер-контролером, полуаутоматским, функцијама корисности и оперативним процедурама су флексибилне и поуздане. 2. Ојачана осовина може носити од стране познатог процесора и СМЦ Пнеуматиц Цомпонентс из Јапана усвојени да смањи поправку и одржавање, тако да ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Карактеристике машине:

1. Са мироцомпутер-контролером, полуаутоматским, функцијама корисности и оперативним процедурама су флексибилне и поуздане.

2. Очврснута осовина може бити изведена од стране познатог процесора и СМЦ Пнеуматиц Цомпонентс из Јапана усвојена да смањи поправку и одржавање, тако да се јединица не носи бриљантно, а вијек трајања машинских делова је у великој мјери проширен.

3.Ит сече се колоидном главом и погодан је за подешавање брзине кретања напред и назад и примјењује се на различите потребе за штампом.

4.База за сваки инкинг пан може се самостално прилагодити на Кс и И угао, уз прецизан хроматограф и побољшану продуктивну ефикасност.

5. Тело јединице усваја лајсну од алуминијумске легуре и преносива је и чврста.

6. Обезбеђени сигурносни гумени лим и систем за искључивање напајања електричном енергијом обезбеђени су тако да се јединица постави у сагласност са међународним индустријским сигурносним стандардима.

7. Са контролом на више нивоа и задовољава се различитим захтевима брзине штампања.

8. Ролне за ковање, лако се инсталирају и деинсталирају и конвенционално за чишћење.

9. Постављен је ауто-бројач са 4 цифре и погодан је за снимање количине производа за штампање.

10. Са самопоузданим уљним стругачем, може независно подешавати дебљину челика, ефикасно скупљати уље.

11. Колоидна глава не оставља мулу када је празна штампа, спречава се штампање мастила када се паузира машина.

12.Обавља стандардну процедуру и офф-стандардни програм, пребацује функцију обичне машине, неограничен програм за набавку мастила и штампање.

Технички параметри:

Површина плоче: 100 × 150мм

Радна највећа величина: 200 × 180мм

Максимални пречник штампе: Φ80мм

Максимална брзина штампања: 1000пцс / хр

Потрошња ваздуха: 104литре / мин (6бар)

Снага: 110 / 220В 60 / 50Хз 50В

Димензије: 750 × 700 × 1250 мм (Д × Ш × В)

Тежина: 120кг

Машинска опрема:

Копија спецификације, један сет Аллен кључа, један комад укрштених вијака и равног вијака, један комад стругача, један комад осигурача, 4 комада вијака за причвршћивање, 1,5 метар далековода.

Имагинатион Пад и трендови технологије штампе

За штампање и сито штампу, ови начини штампања постају снажнији, већа тачност, већа производња и нижи трошкови. Последњих пет година, штампање и сито штампање се примењују у многим пољима и развоју, као што су: аутоматска блатобрана осетљивост опреме, рачунарска шкољка, кућни апарати, ЦД, медицинска опрема и тако даље.

Процес мастила

Примена и квалитет мастила су значајан напредак, широко је прихваћено штампање мастила у затвореном простору, јер корисници проналазе начине за уштеду потрошње мастила, како би постигли висококвалитетну адхезију мастила, а особље за стварање здравијег радног окружења . Стога затварање многих данашњих технологија боје брзо постаје нови систем производних стандарда, у штампарској машини и машини за ливење на лицу уколико је потребно за смањење садржаја растварача у радионици, користећи овај приступ посебно је идеално Ши боје . Мексико је посебно погодан за затварање великог броја потреба за производњом за брзи рад машине за штампање за употребу, брзо кориштење испарљивих растварача за штампање мастила, испаравање растварача је превише брзо, коришћење отвореног резервоара за мастило није практично. Још једна предност је у томе што је у року од 24 сата вискозитет мастила остао стабилан, без подешавања, ноћу одмах након штампарске плоче и чишћења мастила са мастилом.

УВ мастило за штампање је заиста велики пробој, користећи специјални уређај за УВ сушење, може бити влажно штампање у влажном притиску, штампање на завршним производима одличне резултате. Коришћењем УВ технологије, штампање у шест боја може се одштампати, мање од секундарних мастила се може излечити, тако да можете такођер прекривати другу боју. УВ штампање може бити потпуно компјутеризована контрола процеса, како би се осигурали најбољи резултати и оптимално вријеме сушења за сваку боју, систем може штампати од папира до пластике, стакла и метала и других површина.

Побољшати производне перформансе

Сада системи штампе и ситотискања користе велики број серво погона великих снага, како би се боље контролисала глаткост циклуса штампања, знатно повећали производни капацитет, тако да су неке машине могле да штампају 1.000 копија на сат, 3-4 комада боја живи. Серво мотор може гарантовати да су активности јединица које раде у пластичној глави стабилније, флексибилније и више прилагођене потребама штампаних предмета.

Програмска логичка контрола (ПЛЦ) технологија, са новим коришћењем енергије, омогућавајући корисницима по комаду или серији живог програмирања посао постаје врло једноставан и може сачувати стотине добрих пренос података, податке из меморије у реалном времену опоравка.

Да бисте остварили он-лине производњу

Штампање штампе и сито штампа Још један значајан напредак је могућност ближе интеграције процеса штампања током процеса производње и производње. На примјер, облик и величина облоге за лијевање калупа који повећавају сложеност графике и штампања текста представљају велики изазов. Неке компаније нађу начин за убрзавање брзине процеса штампања, они ће штампати процесе у свој строго контролисан производни програм, користећи потпуно аутоматизоване машине за штампање како би произвели производе који задовољавају потребе корисника. Нова штампарска машина КЦНЦ подручја штампе од 3500мм к 7500мм, у једноставном, прецизном контролом путовања ће моћи да одштампају све четири боје, након што се секвенца штампања, вискозитет боје и обојена верзија процедура позиционирања могу тачно спремити да се припреми за употребу када је потребно.

Нова машина за штампање је затворена чашица за мастило, ласерски зрак, позиционирање пластичне главе и прецизни сет плоча Куаси систем који обезбеђује одличне резултате штампања сваки пут. Пошто је чаша за мастило затворена, количина и вискозитет мастила треба контролисати како би се осигурало да одговарајућа количина штампања премашује површину штампања и графичку јасноћу. Ово је најважније за кориснике, јер многе од штампања делују линију одмах испред амбалаже за штампање. Корисник који одражава употребу ове нове машине, потрошњу мастила смањен је за 45%, производња је повећана за 41%, а целокупан процес је оптимизован како би се уштедело вријеме и штампани дијелови амбалаже и простора за складиштење.

Као део целокупног производног циклуса, аутоматизација процеса штампања дефинитивно постаје све чешћа, пошто неке компаније проналазе свој производни излаз користећи предност у склопу линије. Данашњи штампач је интегрисан у цијели производни процес, омогућује да се носи са великим количинама производње и може осигурати да производни процес штампарског елемента у глаткој, континуалној обради доприноси радионицама током читавог догађаја.


Hot Tags: штампач у четири боје кент, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљени у Кини
Istraga