Штампач са четири боје

Штампач са четири боје
Технички параметри: Назив: Штампач са четири боје Подлога плоче: 100 × 150мм Највећа величина: 70 × 100мм Максимални пречник штампе: Φ65мм Максимална брзина штампе: 1000пцс / хр Потрошња зрака: 104литре / мин (6бар) Снага: 110 / 220В 60 / 50Хз 50В Димензије: 980 × 840 × 1380мм (Д × Ш × В) Тежина: 186Кг Машинска опрема: А ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Технички параметри:

Назив: Штампач са четири боје
Површина плоче: 100 × 150мм

Највећа величина радне површине: 70 × 100мм

Максимални пречник штампе: Φ65мм

Максимална брзина штампања: 1000пцс / хр

Потрошња ваздуха: 104литре / мин (6бар)

Снага: 110 / 220В 60 / 50Хз 50В

Димензије: 980 × 840 × 1380мм (Д × Ш × В)

Тежина: 186Кг

Машинска опрема:

Копија спецификације, један сет Аллен кључа, један комад укрштених вијака и равног вијака, један комад стругача, један комад осигурача, 4 комада вијака за причвршћивање, 1,5 метар далековода.

Карактеристике машине:

1. Колоидна глава не оставља мулу када се штампа празном линијом, спречава се да се мастило за штампање осуши када зауставимо машину.
2.Одпоставља стандардну процедуру и стандардни програм, пребацује функцију обичне машине, неограничен програм за набавку мастила и штампање.

3.Витх мироцомпутер-цонтроллер, семи-аутоматиц, утилити функција и оперативне процедуре су флексибилни и поуздани.

4. Очврснута осовина може бити изведена од стране познатог процесора и СМЦ Пнеуматиц Цомпонентс из Јапана усвојена је да смањи поправку и одржавање, тако да се уређај не носи бриљантно, а вијек трајања машинских делова је у великој мери проширен.

5.Ит сепити колоидну главу и погодан је за подешавање брзине кретања напред и назад и примјењује се на различите потребе за штампом.

6. Са самопоузданим уљним стругачем, може независно подешавати дебљину челика, ефикасно скупљати уље.
7.Ова машина има одвојене радне позиције од 16 до 20, може штампати многе производе истовремено, тако да има високу ефикасност.
8.База за сваки инкинг пан може се подесити независно на Кс и И угао, уз прецизан хроматограф и побољшану продуктивну ефикасност.

9. Тело јединице усваја лајсну од алуминијумске легуре и преносива је и чврста.

10. Обезбеђени сигурносни гумени лим и систем за искључивање напајања електричном енергијом обезбеђени су тако да се јединица постави у сагласност са међународним индустријским сигурносним стандардима.

11. Са контролом на више нивоа и задовољава се различитим захтевима за брзину штампања.

12. Ролне за ковање, лако се инсталирају и деинсталирају и конвенционално за чишћење.

13. Постављен је ауто-бројач са 4 цифре и погодан је за снимање количине производа за штампање.


Имагинатион Пад и трендови технологије штампе

За штампање и сито штампу, ови начини штампања постају снажнији, већа тачност, већа производња и нижи трошкови. Последњих пет година, штампање и сито штампање се примењују у многим пољима и развоју, као што су: аутоматска блатобрана осетљивост опреме, рачунарска шкољка, кућни апарати, ЦД, медицинска опрема и тако даље.

Процес мастила

Примена и квалитет мастила су значајан напредак, широко је прихваћено штампање мастила у затвореном простору, јер корисници проналазе начине за уштеду потрошње мастила, како би постигли висококвалитетну адхезију мастила, а особље за стварање здравијег радног окружења . Стога затварање многих данашњих технологија боје брзо постаје нови систем производних стандарда, у штампарској машини и машини за ливење на лицу уколико је потребно за смањење садржаја растварача у радионици, користећи овај приступ посебно је идеално Ши боје . Мексико је посебно погодан за затварање великог броја потреба за производњом за брзи рад машине за штампање за употребу, брзо кориштење испарљивих растварача за штампање мастила, испаравање растварача је превише брзо, коришћење отвореног резервоара за мастило није практично. Још једна предност је у томе што је у року од 24 сата вискозитет мастила остао стабилан, без подешавања, ноћу одмах након штампарске плоче и чишћења мастила са мастилом.

УВ мастило за штампање је заиста велики пробој, користећи специјални уређај за УВ сушење, може бити влажно штампање у влажном притиску, штампање на завршним производима одличне резултате. Коришћењем УВ технологије, штампање у шест боја може се одштампати, мање од секундарних мастила се може излечити, тако да можете такођер прекривати другу боју. УВ штампање може бити потпуно компјутеризована контрола процеса, како би се осигурали најбољи резултати и оптимално вријеме сушења за сваку боју, систем може штампати од папира до пластике, стакла и метала и других површина.

Побољшати производне перформансе

Сада системи штампе и ситотискања користе велики број серво погона великих снага, како би се боље контролисала глаткост циклуса штампања, знатно повећали производни капацитет, тако да су неке машине могле да штампају 1.000 копија на сат, 3-4 комада боја живи. Серво мотор може гарантовати да су активности јединица које раде у пластичној глави стабилније, флексибилније и више прилагођене потребама штампаних предмета.

Програмска логичка контрола (ПЛЦ) технологија, са новим коришћењем енергије, омогућавајући корисницима по комаду или серији живог програмирања посао постаје врло једноставан и може сачувати стотине добрих пренос података, податке из меморије у реалном времену опоравка.

Да бисте остварили он-лине производњу

Штампање штампе и сито штампа Још један значајан напредак је могућност ближе интеграције процеса штампања током процеса производње и производње. На примјер, облик и величина облоге за лијевање калупа који повећавају сложеност графике и штампања текста представљају велики изазов. Неке компаније нађу начин за убрзавање брзине процеса штампања, они ће штампати процесе у свој строго контролисан производни програм, користећи потпуно аутоматизоване машине за штампање како би произвели производе који задовољавају потребе корисника. Нова штампарска машина КЦНЦ подручја штампе од 3500мм к 7500мм, у једноставном, прецизном контролом путовања ће моћи да одштампају све четири боје, након што се секвенца штампања, вискозитет боје и обојена верзија процедура позиционирања могу тачно спремити да се припреми за употребу када је потребно.

Нова машина за штампање је затворена чашица за мастило, ласерски зрак, позиционирање пластичне главе и прецизни сет плоча Куаси систем који обезбеђује одличне резултате штампања сваки пут. Пошто је чаша за мастило затворена, количина и вискозитет мастила треба контролисати како би се осигурало да одговарајућа количина штампања премашује површину штампања и графичку јасноћу. Ово је најважније за кориснике, јер многе од штампања делују линију одмах испред амбалаже за штампање. Корисник који одражава употребу ове нове машине, потрошњу мастила смањен је за 45%, производња је повећана за 41%, а целокупан процес је оптимизован како би се уштедело вријеме и штампани дијелови амбалаже и простора за складиштење.

Као део целокупног производног циклуса, аутоматизација процеса штампања дефинитивно постаје све чешћа, пошто неке компаније проналазе свој производни излаз користећи предност у склопу линије. Данашњи штампач је интегрисан у цијели производни процес, омогућује да се носи са великим количинама производње и може осигурати да производни процес штампарског елемента у глаткој, континуалној обради доприноси радионицама током читавог догађаја.


Hot Tags: четири штампача у боји, Кина, добављачи, фабрика, цијена, за продају, направљени у Кини
Istraga