Машина за печење топле фолије

Машина за печење топле фолије
Пнеуматска машина за вруће штанцање Гилт плоча једна машина, са елегантним, једноставним за подешавање, једноставан за кориштење, стабилне перформансе. Испорука ваздухоплова, структура испоруке моторног погона редуктора зупчаника, дужина извора може се контролисати у зависности са одличним резултатима, аутоматским високим перформансама, ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Пнеуматска машина за вруће штанцање

Покривна плоча једна машина, са елегантним, једноставним за подешавање, једноставан за коришћење, стабилне перформансе. Испорука ваздухоплова, структура испоруке моторног погона редуктора зупчаника, дужина извора може се контролисати удаљавање са одличним резултатима, аутоматским високим перформансама, аутоматским термостатом, аутоматским путовањем, врућим штанцовањем, гужвањем. Без спољашње обрадне плоче која прави сопствену плочу са додирним екраном. За широк спектар жигова на платну, кожу, пластику, тврду пластику, ПВЦ материјалу, дрвету, бамбусу, фотографијама, тканинама и декорацијама, обрасцима, тексту и комбинацијама жигова, штампе, паковања, украса, кожне ципеле и других индустрија.

Бронзана смола Издање пнеуматска, машина за печење вруће фолије

1, комад папира са ласерским штампачем за штампање текста или графике које желите жигосати (текст или транспарентни образац, ивица црне боје), а затим испред текста или узорка који је равномерно премазан растом црне економије . (Обратите пажњу на слику која ће се штампати црно јер ће ефекат бити бољи)

2, верзија Гилт смоле, уклоните експозицију, отворени заштитни филм, предње и позлаћено издање папира сумпорне киселине заједно, када је постављено средство ваздуха чврсто стиснуто (Напомена: позитиван сулфат папир приложен заједно са верзија, папир од сумпорне киселине за радно место, стакло треба да буде чисто). Стакло окренуто лампи Схаи Бањи изложености 5-17 минута.

3, Уклоните бронзану верзију након завршетка гашења, суму папира сумпорне киселине, а затим ставите у врућу воду (вероватно температура воде од 50 степени Целзијуса) уз умерену тврдоћу четке узастопно пере верзију, пажњу на верзију прања време би требало да буде што краће и да се пази да се пере смер и интензитет.

4, површина сушара за косу, термостат машине и затим пренијети на 70-90 ° Ц, добру верзију бронзана система на грејној плочи испод верзије за грејање под притиском, печена верзија од 30 минута склероза (Напомена: под грејањем плоча прекривена меканом крпом, текст са текстом позлаћене са меканом крпом).

Машина за вруће штампе пнеуматска машина за штанцање вреле фолије

1, бронзана машина укључена, укључите прекидач, а затим пребаците у термостат на 130 степени

2, биће добра верзија производног нивоа зглобне смоле обложене са 704 пластиком, према локацији сопствених потреба гилт панел грејне плоче, притискајући грејну плочу на тренутак, чине цементну плочу у топлоти.

3, флаше и фолије могу да се шаљу.

Главни параметри, пнеуматска машина за вруће штанцање

Величина грејног плоча: 280ММ × 180ММ

Подешавање температуре: 0 ° -300 °

Снага: 1500В

Притисак бронзања: 2Т

Бруто тежина: 85кг

Пнеуматска машина за печење вруће фолије погодна је за мале површине печења различитих материјала и има предности двоструког механизма за пресовање, као што су оловке, пластичне играчке, именска картица, лична карта итд. и брзо грејање, чинећи печатне пете јасно са трећом димензијом.

Карактеристике: машина за вруће штанцање

1. пнеуматско печење, аутоматско храњење фолије, без компримованог ваздуха, води до једноставног рада.

2. Подесива температура штампе се може подесити од температуре 60Ц до 300Ц.

3. Висина висине печата може се прилагодити према томе.

У теорији, пнеуматска, пнеуматска и хидраулична машина за вруће штампе имају исти принцип, односно објекат ће бити топло печатиран истим путем преноса топлоте од стране машине. Једна разлика је да постоје два типа: пнеуматска и аутоматска, друга је различита величина шампе. Пнеуматик је био погодан за објекат са ниским ефектом потреба и малим подручјем печења. Напротив, првокласни ефекти и велика површина печења ће се радити и пнеуматским и хидрауличним. Штавише, они су погодни за печатирање предмета високим квалитетом. Једном речју, машина за врућу штампарију може пренети боју од фолије за штампу до објекта помоћу топлотне стезаљке на високој температури.

КОРИШЋЕЊЕ: Серија модела ТИМБ позлаћена, резна и маркирана машина под притиском је производ нове генерације са прецизношћу и прецизношћу сатова. Означава се за позлацивање свих врста обојеног електрохемијског алуминијума, правећи конкавно-конвексне слике, заштитни знак, рекламни узорак, кутије, поклопац књига и новогодишње картице, високо украшавање и материјали за штампу. То је оптимална опрема за штампарију, амбалажу, декорацију и пластичну индустрију са материјалима, укључујући папир, картону, пластику, кожне ствари.

КАРАКТЕРИСТИКЕ: Висока чврстоћа због једног дела ливења помоћу материјала врхунског квалитета за тело машине. Електромагнетна квачила са једном плочом је осетљива поуздана. Оперативна висина је разумно распоређена, покретни кревет се отвара на оптималан начин. Електрични систем је дизајниран у складу са стандардом ИЕЦ. Једноструки, континуирани рад и отварање простора. Опсег грејања је подесив. Сигурносни систем је поуздан.

Hot Tags: машина за печење вруће фолије, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљена у Кини
Istraga