Ручна машина за жигосање са плочицама

Ручна машина за жигосање са плочицама
ручна врућа машина за штанцање Гилт плате једна машина, са елегантним, једноставним за подешавање, једноставан за коришћење, стабилне перформансе. Испорука ваздухоплова, структура испоруке моторног погона редуктора зупчаника, дужина извора може се контролисати у зависности са одличним резултатима, аутоматским високим перформансама, ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ручна врућа машина за штанцање

Покривна плоча једна машина, са елегантним, једноставним за подешавање, једноставан за коришћење, стабилне перформансе. Испорука ваздухоплова, структура испоруке моторног погона редуктора зупчаника, дужина извора може се контролисати удаљавање са одличним резултатима, аутоматским високим перформансама, аутоматским термостатом, аутоматским путовањем, врућим штанцовањем, гужвањем. Без спољашње обрадне плоче која прави сопствену плочу са додирним екраном. За широк спектар жигова на платну, кожу, пластику, тврду пластику, ПВЦ материјалу, дрвету, бамбусу, фотографијама, тканинама и декорацијама, обрасцима, тексту и комбинацијама жигова, штампе, паковања, украса, кожне ципеле и других индустрија.

Упутство за бронзану смолу издање, машина за печење вруће фолије

1, комад папира са ласерским штампачем за штампање текста или графике које желите жигосати (текст или транспарентни образац, ивица црне боје), а затим испред текста или узорка који је равномерно премазан растом црне економије . (Обратите пажњу на слику која ће се штампати црно јер ће ефекат бити бољи)

2, верзија Гилт смоле, уклоните експозицију, отворени заштитни филм, предње и позлаћено издање папира сумпорне киселине заједно, када је постављено средство ваздуха чврсто стиснуто (Напомена: позитиван сулфат папир приложен заједно са верзија, папир од сумпорне киселине за радно место, стакло треба да буде чисто). Стакло окренуто лампи Схаи Бањи изложености 5-17 минута.

3, Уклоните бронзану верзију након завршетка гашења, суму папира сумпорне киселине, а затим ставите у врућу воду (вероватно температура воде од 50 степени Целзијуса) уз умерену тврдоћу четке узастопно пере верзију, пажњу на верзију прања време би требало да буде што краће и да се пази да се пере смер и интензитет.

4, површина сушара за косу, термостат машине и затим пренијети на 70-90 ° Ц, добру верзију бронзана система на грејној плочи испод верзије за грејање под притиском, печена верзија од 30 минута склероза (Напомена: под грејањем плоча прекривена меканом крпом, текст са текстом позлаћене са меканом крпом).

Приручник за вруће штампање, машина за печење вреле фолије

1, бронзана машина укључена, укључите прекидач, а затим пребаците у термостат на 130 степени

2, биће добра верзија производног нивоа зглобне смоле обложене са 704 пластиком, према локацији сопствених потреба гилт панел грејне плоче, притискајући грејну плочу на тренутак, чине цементну плочу у топлоти.

3, флаше и фолије могу да се шаљу.

Главни параметри, ручна машина за вруће штанцање

Величина грејног плоча: 280ММ × 180ММ

Подешавање температуре: 0 ° -300 °

Снага: 1500В

Притисак бронзања: 2Т

Бруто тежина: 75кг

Ручна машина за штанцање вруће фолије је погодна за мале површине за штанцање различитих материјала и има предност двоструког механизма за пресовање, као што су оловке, пластичне играчке, именска картица, лична карта итд. И брзо грејање, чинећи печатне пете јасне са трећом димензијом.

Карактеристике: машина за вруће штанцање

1. Ручно штанцање, аутоматско храњење фолије, без компримованог ваздуха, води до једноставног рада.

2. Подесива температура штампе се може подесити од температуре 60Ц до 300Ц.

3. Висина висине печата може се прилагодити према томе.

У теорији, ручна, пнеуматска и хидраулична машина за вруће штампе имају исти принцип, односно објекат ће бити вруће печатираним путем истог начина преноса топлоте од стране машине. Једна разлика је да постоје два типа: мануелна и аутоматска, друга је различита величина жигосања. Мануално је погодно за објекат са ниским ефектом потреба и малим подручјем штампе. Супротно томе, првокласни ефекти и велика површина печења ће се радити и пнеуматским и хидрауличним. Штавише, они су погодни за печатирање предмета високим квалитетом. Једном речју, машина за врућу штампарију може пренети боју од фолије за штампу до објекта помоћу топлотне стезаљке на високој температури.

КОРИШЋЕЊЕ: Серија модела ТИМБ позлаћена, резна и маркирана машина под притиском је производ нове генерације са прецизношћу и прецизношћу сатова. Означава се за позлацивање свих врста обојеног електрохемијског алуминијума, правећи конкавно-конвексне слике, заштитни знак, рекламни узорак, кутије, поклопац књига и новогодишње картице, високо украшавање и материјали за штампу. То је оптимална опрема за штампарију, амбалажу, декорацију и пластичну индустрију са материјалима, укључујући папир, картону, пластику, кожне ствари.

КАРАКТЕРИСТИКЕ: Висока чврстоћа због једног дела ливења помоћу материјала врхунског квалитета за тело машине. Електромагнетна квачила са једном плочом је осетљива поуздана. Оперативна висина је разумно распоређена, покретни кревет се отвара на оптималан начин. Електрични систем је дизајниран у складу са стандардом ИЕЦ. Једноструки, континуирани рад и отварање простора. Опсег грејања је подесив. Сигурносни систем је поуздан.

Врућа печатна фолија:

Штампање фолије користи топлотну и врућу печатну фолију у процесу специјалног штампања који производи сјајни дизајн на папиру, винилу, текстилу, дрвету, тврдој пластици, кожи и другим материјалима.

Штампање фолије, такође назване врућим штанцовањем, суво штампање, отисак фолије или штампање листова, може се комбиновати са димензионираним осликавањем за прављење слова и слика на визиткарте, поклопце књига, поклон картице, канцеларијске фасцикле и читав низ професионалних или личних ставке.

Уместо коришћења магнетизма, плоча или мастила за штампање речи и облика, штанцање фолије користи умијете или израђене металне маркице. Гријани умирују на површини танак каснији од металног листа. Фолија долази у широком ролну, довољно велика за неколико пролаза, уз подршку Милар. Врућа кртица делује слично импулсу. Након загријавања, притиска фолију на материјал подлоге са довољним притиском да се фолија држи само на предвиђеним местима, остављајући благи отисак.

Коришћењем неколико слојева фолије у различитим бојама или комбиновањем мастила и фолије може се украсити овај једноставан "флат" печат. Штампање и утискивање додаје још димензионалност. Робови фолије могу бити равни, закривљени или изрезани да би се слика попрскала или пливала изнад странице.

Фолијски лист је доступан у свакој замишљеној боји и узорку, као стандардно злато или мраморно зелено. Раре врсте листова долазе у мат, бисерне, холографске, опалесцентне или сјајне завршне обраде. Полу-транспарентни слојеви омогућавају приказивање испод боје. Не само да обезбеђује јединствено живописну слику са дубином, штампање фолије се може применити на много разноврснији избор подлога у поређењу са мастилом.

Поклопац кожног албума за фотографије могао је да се одштампа са монограмом ваше породице или обележеним тканином са омиљеним књижевним цитатом. Импресивна вјенчања могу имати преплетене сребрне лозе, плаве цвијеће и златне прстење. Предузећа користе штампање фолије како би идентификовале фасцикле, картице, знакове и магнете са својим логотипом. Рефлективан и неуобичајен третман је сигурно да ухвати очи потенцијалног купца.

Hot Tags: ручна врућа машина за штанцање са платесеттер, Кина, добављачи, фабрика, цијена, за продају, направљена у Кини
Istraga