Вишенаменске машине за жигосање вруће фолије

Вишенаменске машине за жигосање вруће фолије
ТЈ-90А Стампинг Мацхине Ова серија машина се примењује на штанцање и брендирање површина за производе од гуме, пластике, коже, дрвета и сл. ТЈ-90А Модел штампе машине користе редукцију редуктора мотора да преносе траке за штампање са дужинама које су правилно контролисане. Са предностима ...
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ТЈ-90А Стампинг Мацхине
Ова серија машина примењује се на штанцање и брендирање површина за производе од гуме, пластике, коже, дрвета и сл. ТЈ-90А модели за стампање користе редукцију мењача за преношење трака за штампање са дужинама које се правилно контролишу. Са предностима практичног рада, високе аутоматизације, високог притиска и лепог изгледа, они су идеална опрема за штанцање и импресионирање.

Технички параметри
Напон: 220В / 50Хз
Електротермичка снага: 250в
Површина стола: 90 × 60мм
Димензије: 350 × 230 × 360мм
Тежина: 10.5Кг

Применљива индустрија:
хардцовер графички тендер, штампање, израда карата, знаци, слике, поклони, персонализовани црад, прославе и пролећне свирке итд.

Наши главни производи су: лепка машина серије, серија машина за жигосање, серије хидрауличних машина, серије машина за сечење, серије машина за скијање, серије машина за лијевање, серије машина за пеглање, серије брендирања серије, серије машина за сликање и серије машина.

преносна машина за вруће штанцање

Што се тиче свих услуга за производњу обуће као циљева нашег предузећа, наша компанија је постигла велики успех. Због наших производа врхунског квалитета, приступачне цене, прекрасног моделирања и савршене попродајне услуге, одобрили су их бројни ентеријери за ципеле и добили поверење и повољне коментаре, добро продали у свим дијеловима наше земље и били извезени у многе земље и регионе света.Hot Tags: вишенаменске машине за штанцање вруће фолије, Кина, добављачи, фабрика, цена, за продају, направљени у Кини
Istraga